نام علمی : Prunus Domestica
آلوی تازه دارای اسید مالیک و مقدار کمی اسید های سیتریک ، سولسینیک ، ساکارز و مواد پکتیک است . آلو ؛ میوه تک هستهای از خانواده زردآلو و هلو ، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگهــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه ، دارای تنوع زیادی هستند.
مصرف آلو در صبح ناشتا ، در رفع یبوست های عادی و تقویت اعمال کلیه موثر است . با این حال کسانیکه معده حساس دارند نباید به مقدار زیاد از آن استفاده کنند .